Qui som?

Club Social Antifeixista Barcelona

El Polvorí és un club social antifeixista de la ciutat de Barcelona. Centre de trobada, reunió i formació ubicat a un punt molt cèntric i accessible, el districte de Gràcia.

En què creiem

Tenim tres pilars fonamentals: l’antifeixisme, la subcultura i l’autogestió.

Per nosaltres l’antifeixisme és política, és l’orgull i l’esforç d’aquells que varen lluitar per la llibertat, tant a Barcelona com arreu de món. Lluitar en contra d’aquells que discriminen i menyspreen, d’aquells hereus dels personatges més ridículs i covards que ha vist mai la nostra història. En ple segle XXI creiem que és bàsic i fonamental fer pinya, unir-nos i formar-nos per no cometre els errors del passat.

El segon pilar fonamental és enfortir la subcultura. Concerts, punxades i documentals serviran per donar força a aquesta subcultura urbana que ja fa temps que va començar i que encara segueix viva a Barcelona i arreu del món. Enfortir significa donar suport a tota aquella gent que encara en ple 2018 s’organitza per crear nous grups de música, fanzines o concerts. Volem ser l’eina per difondre aquests nous projectes, potenciant així aquesta manera d’entendre la vida que tant ens agrada, allò amb el que vàrem créixer.

Com no podia ser d’una altre manera, el tercer i últim pilar d’aquest projecte és l’autogestió. Per nosaltres quelcom essencial i bàsic, la nostra manera de fer. Segurament tot seria més fàcil amb ajudes externes o pactant amb les institucions, però cada acte, cada samarreta, cada nou soci o sòcia i cada entrada venuda ens omple d’orgull i ens ensenya el camí per seguir endavant.

Objectius

A El Polvorí creiem que allò que ens fa grans és la unitat. Per nosaltres aquest és un punt fonamental que marca la base i l’objectiu d’aquest club social. Volem ser un altaveu per col·lectius i organitzacions, però també volem ser un punt de trobada de gent diversa, amb maneres de pensar i entendre la vida diferents. Buscar i trobar aquells punts que ens uneixen, i deixar de banda tot allò que ens divideix.

Són temps d’unitat.

Segueix-nos a les xarxes socials