El 9 de maig del 1998 El Ku Klux Klan decideix celebrar una concentració a la ciutat d’Ann Arbor a l’estat de Michigan, regió nord-central dels Estats Units. Malgrat haver rebut dos anys enrere i no ser benvinguts per la gran majoria de població, el consell de la ciutat els obliga a gastar 137.000 dòlars dels diners dels contribuents per donar cabuda a l’acte d’odi al centre de la ciutat.

Anti-Racist Action“, “The Revolutionary Workers’ League“, i “National Women’s Rights” es mobilitzen per fer fora als racistes del KKK.

En total, cinc persones van resultar ferides durant l’acte abans que el Ku Klux Klan marxes de la ciutat. Les setmanes següents, els polítics de la ciutat d’Ann Arbor i la policia van fer una cacera sense precedents per arrestar a 39 antiracistes pel “crim” d’oposar-se a una organització racista, xenòfoba, homòfoba i supremacista que operava públicament sense impunitat a la seva comunitat. Al final, vint antiracistes van afrontar càrrecs; a setze dels acusats, però, van ser absolts i només un va ser condemnat, presumptament per llançar una pedra a un policia.

L’acció directa a Ann Arbor s’ha anat repetit durant els anys, la gent unida ha lluitat per defensar els carrers de l’escòria racista. Tot i això els polítics de la ciutat i la policia segueixen prioritzant gastar els diners dels impostos per protegir als racistes i perseguir als antiracistes.

La imatge de Harlon Jones, un jove antiracista de la ciutat, mostra la reacció del moment a l’hora de combatre el feixisme durant l’acte del KKK. Aquesta s’ha tornat una imatge llegendària i és d’on prové el logotip de “Good Night White Pride“.

A finals dels 90, el moviment antifeixista alemany, més concretament el vinculat al hardcore, es van unir per crear la campanya “Good Night, White Pride” amb l’objectiu d’acabar amb la presència de nazis i racistes als seus concerts. El que en un principi va començar com la iniciativa d’uns pocs, ràpidament va ser fomentada per molts més col·lectius, bandes, promotores de concerts, fanzines i centres socials. Posteriorment s’ha convertit en una iniciativa global i una icona del moviment antifeixista.

Les bandes alemanyes Loikaemie i Full Speed Ahead van fer cançons amb aquesta expressió.

Han aparegut múltiples versions del logotip arreu del món. El 2007, per tal de reactivar la campanya, va sortir a la llum un nou logotip i l’eslògan “Let’s Fight White Pride“.