Comunicat

Estimats amics i amigues de El Polvorí,

Us informem amb gran tristesa que ha arribat el moment de dir adeu al local del carrer Roger de Flor. No hem arribat a un acord per renovar el contracte de lloguer i, per desgràcia, ens veiem obligats a abandonar aquest espai que ha estat la nostra llar durant 5 anys.

Per això, us convidem a acompanyar-nos en el comiat que es farà el pròxim diumenge 23 d’abril, Sant Jordi. Serà una oportunitat per reunir-nos i celebrar tots els moments viscuts. Serà una festa d’agraïment i reconeixement a totes les persones que han fet possible que El Polvorí sigui el que és avui.

Però no tot s’acaba aquí. No ens rendirem. Això no significa el final del projecte. Continuarem treballant plegats, lluitant pels nostres valors antifeixistes, per la subcultura i per l’autogestió, els pilars fonamentals del projecte.

Gràcies per ser part de la història i fer créixer la gran família de El Polvorí. El vostre suport és el que ens ha mantingut en peu durant tots aquests anys i estem segurs que seguirà sent així en el futur.

Així doncs, us esperem el diumenge 23 d’abril per acomiadar-nos del local amb una gran festa, de 12:30 a 23 h. Gaudirem de concerts, sessió de punxadiscos, concurs de truites, parada amb llibres i material, cervesa artesana, projeccions i molt més.

No hi falteu!

El Polvorí.

PROGRAMACIÓ

COMPARTEIX!

El Polvorí 2023